Hirdetés

chat.lap.hu / A legjobb chat felületek

A legjobb chat felületek

A Fiatalok.net (Fiatalok Társalgója) azzal a szándékkal jött létre, hogy helyet biztosítson a csetelni vágyók számára. Ha szeretsz beszélgetni és egy jó társaságra vágysz, akkor jó helyen jársz. Hívd ide barátaidat, ismerőseidet és alakítsunk ki együtt egy jó társaságot. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, ne habozz és látogass meg minket.

A letűnt város nyomán épülő új közösség. Egy rövid regisztráció után. Szerezz ismerősöket vagy barátokat kötetlen beszélgetéshez vagy komolyabb témákhoz. Itt jó társaság van kialakulóban. Az oldalon lehetőség van blog írásra, különféle játékokra vagy fényképalbum feltöltésére, a képek megosztására üzenetekben.

Több ezer emberrel tudsz itt csetelni, ha belépsz. VEndégként is lehet, de regisztrálás nélkül csak bizonyos szobákhoz férsz hozzá. Jó szórakozást!

Chatorna.Net

Helló érdeklődő mi egy nemrég indult chat oldal vagyunk :( ..az oldalon lévő csetet telefonról is elérheted és kamerával mikrofonnal bővültünk így néha jókat nevetünk egymáson :D..ha először nézel majd be hozzánk a szabályzat és a súgó vagy akár a felhasználók is segítenek! Nézz be hozzánk ha szeretsz hülyülni, nem bánod meg :)

DumaNet Chat: Dumáljunk egyet! Egy frissen indult, barátságos chatsite, mindenkinek.

Teljesen saját fejlesztésű java alapú chat. (1.6-os java kell a működéséhez, ezt a java.com-ról egyszerűen le lehet tölteni.) A jó hangulat garantált. Többen vagytok? Szeretnétek külön szobát? Nem gond, a szobaregisztráció is lehetséges. (Ehhez teamop segítsége szükséges, keressétek őket a chaten) üdv, Dorczi

Ha Farmville-ezel, vagy csak egy jó beszélgetésre vágysz

Chat közösség, online játékokkal, sok extrával!

Egészségügyi oldal tinknek

Közösségi portál szülőknek iskoláról, családi nevelésről, oktatási információk, iskolakereső adatbázis, jogtár, fórum szülőknek, pedagógusoknak, tanácsadás, könyv- és programajánló

A ChatLord.com egy modern, grafikus csevegő oldal, hasonlóan néz ki, mint egy képregény. Grafikus szobahátterek, mindenkinek egyedi avatár képe lehet. Lehet mozogni, privát beszélgetni. Sok szoba. Ötféle adminisztrációs szint. Offline üzenetküldés. Üzenőfal a főoldalon. Zenéket is be lehet állítani szoba admin jogosultsággal rendelkező felhasználóknak. Facebook belépés. Virtuális pénz.

Minden, ami a gyerekkel kapcsolatos

WLine.hu - szívdobbanásnyi web

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: A legjobb chat felületek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés